Myrskylyhty


Myrskylyhty on vuonna 2020 perustettu koti- ja hoivapalvelu, joka on syntynyt vastaamaan erityisesti korona-ajan tarpeita. Toiminta on ammatillista ja joustavaa. Aseptiikka sekä hyvä hygienia huomioidaan kaikissa palveluissa.

Myrskylyhdyn tarkoituksena on tarjota apua haastavassa ajassa, ensisijaisesti ikäihmisille sekä lapsiperheille. 


Monenlaista apua arjen askareisiin

Myrskylyhdyn kotipalvelut tarjoavat apua kaikissa arjen askareissa, siivouksesta ruoanlaittoon. 

Ennen siirtymistä hoitoalalle rahoitin opettajaopintojani tekemällä siistijän töitä erilaisissa siivousalan firmoissa. Lisäksi työskentelin lukuisissa erilaisissa keittiöissä, ravintoloissa sekä kahviloissa kokkina, keittiöapulaisena sekä salityöntekijänä.

Valmistan näppärästi erilaiset arjen kotiruuat sekä pidän kotisi siistinä epidemia-ajan suosituksia noudattaen. Tilaa maksuton ensimmäinen käynti!

Hoitotyötä vankalla kokemuksella

Vankka työkokemus hoitajana niin ikäihmisten kuin lastenkin parissa antavat minulle mainiot eväät tarjota yksilöityä ja ammattitaitoista hoivaa. 

Perushoitotyön lisäksi olen kouluttautunut myös Reiki-masteriksi, ja teen reikihoitoja erikseen sovittuina vastaanottoaikoina. 

Lue lisää reikistä täällä.

 

Kotiopettaja kasvun tukena

Olen opiskellut steinerpedagogiikkaa sekä kasvatustieteitä usean vuoden ajan. Pystyn tarjoamaan kotiopetuksessani yksilöityä ja paneutuvaa opetusta, jossa on aina mukana myös lapsen kasvua tukeva ja kehittävä näkökulma.  

Tarjoan ensimmäisen kotiopetustunnin ilmaiseksi.